Як ми працюємо

Ми пропонуємо

Участь у виставці Public Health / LabExpo 2023

Компанія "Біо Тест Мед" традиційно взяла участь уМіжнародній медичній виставці - Public Health / LabExpo 2023.

У період з 4-6 жовтня 2023 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру відбулася Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH 2023. 

Виставка PUBLIC HEALTH - найбільша медична платформадля комунікації бізнесу та фахівців медицини, державних структур, керівників та власників лікувальних закладів. Одночасно з медичною виставкою Public Health відбулася Міжнародна виставка LabExpo, в якій, в якій прийняли участь провідні виробники та постачальники лабораторного обладнання, витратних матеріалів і інноваційних рішень для медичних лабораторій. 

Компанія "Біо Тест Мед" традиційно взяла участь у заході. Відвідувачі стенду мали змогу ознайомитися з повним спектром продукції для безпечного забору крові, широким асортиментом пластикових виробів для лабораторій, дезінфекційний засіб для закладів охорони здоров’я усіх профілів.

Цей форум дав змогу показати продукцію Sarstedt і Віросан Мед потенційним клієнтам. Ми отримали велику кількість замовлень, залучили великих покупців і просто поспілкувалися з професіоналами цієї галузі.

біо тест мед у виставці PUBLIC HEALTH 
LabExpo

біо тест мед  участь в Міжнародній медичній виставці 2023 рік

біо тест мед  виставка Пабілк Хелс Лаб Експо 2023

 

НАША ГРУПА КОМПАНІЙ 
BioTestLabVetfactorVeteco

МИ ПРОПОНУЄМО